Log ind
farve: 0008

Lego

NASAs Mars Rover Persever 42158

849,95 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Tag med på en episk rejse til den røde planet med LEGO Technic NASA's Mars Rover Perseverance. Dette imponerende byggesæt giver dig mulighed for at genskabe den banebrydende Mars-rover, der er en del af NASAs mission for at udforske Mars' overflade og lede efter tegn på tidligere liv. Udforsk teknologien bag rumforskning og skab din egen version af denne moderne vidunder.

Funktioner:

Autentisk Design: LEGO Technic NASA's Mars Rover Perseverance er nøje designet for at afspejle det virkelige rumkøretøjs unikke design. Fra de robuste hjul til de videnskabelige instrumenter, der dækker overfladen, vil du beundre hvert detaljeret træk.

Fuld Motorisering: Udforsk overfladen af Mars på imponerende vis ved hjælp af LEGO Technic's avancerede motorer. Perseverances bevægelige dele, såsom kranarmen og det indbyggede laboratorium, kan styres præcist for en dynamisk og realistisk oplevelse.

Udforskning af Overfladen: Roverens robuste seks-hjulsophæng og fleksible styring giver mulighed for at udforske overfladen af Mars med lethed. Med et mobilt laboratorium på ladet, der kan åbnes, kan du simulere indsamling af prøver og udføre vitale videnskabelige undersøgelser.

Mars-Mission Detaljer: LEGO Technic NASA's Mars Rover Perseverance inkluderer autentiske detaljer som det karakteristiske skrivesystem, antenner og kameraer, der bruges til at kommunikere med kontrolcentret på Jorden. Dette gør din model til en trofast repræsentation af det virkelige rumfartøj.

Inspirerende Klistermærker: Tilføj en ekstra dimension af realisme med de medfølgende klistermærker, der bærer NASA og Perseverance logoerne samt andre vigtige mærkater, der anvendes på den faktiske rover.

Skala og Proportioner: LEGO Technic NASA's Mars Rover Perseverance er i skala med andre teknisk inspirerede LEGO modeller og giver dig mulighed for at opbygge en realistisk version af dette teknologiske vidunder.

Tag del i det episke eventyr med LEGO Technic NASA's Mars Rover Perseverance. Dette byggesæt er ikke bare en model; det er en hyldest til videnskaben bag rumforskning og en invitation til at udforske de fjerne verdener af vores solsystem!
NASAs Mars Rover Persever 42158
Lego
NASAs Mars Rover Persever 42158
849,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...