Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: Hvid & multi

Lego

Den store pyramide i Giza 21058

1.199 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Forbered dig på en rejse gennem tid og rum med LEGO Architecture Den Store Pyramide i Giza-sættet. Dette imponerende byggesæt er skabt til at fange det majestætiske og tidløse vidunder af de store pyramider i Egypten, og det er det ideelle valg for enhver, der ønsker at bringe en del af verdenshistorien ind i deres hjem.

Sættet indeholder en nøje udvalgt samling af LEGO-brikker, der gør det muligt for dig at genskabe Den Store Pyramide i Giza ned til mindste detalje. Fra de imponerende trin til det ikoniske spids, hver enkelt del er designet til at fange essensen af dette UNESCO-verdensarvsmærke og et af de syv underværker i verden.

Den medfølgende guide fører dig gennem pyramidens fascinerende historie og den gamle egyptiske kultur, hvilket gør denne LEGO Architecture-sæt både uddannelsesmæssig og inspirerende. Opdag hemmelighederne bag bygningen af pyramiderne, og få et unikt indblik i et af menneskehedens mest monumentale projekter.

Når LEGO Architecture Den Store Pyramide i Giza står færdigbygget, vil den ikke kun være et imponerende stykke LEGO-kunst, men også en elegant og mystisk udstillingsgenstand. Dette LEGO-sæt tilfører en fornemmelse af ærefrygt og historie til ethvert hjem eller kontor og er den perfekte gave til entusiaster af arkæologi, historie og LEGO-konstruktion.

Rejs tilbage i tiden og byg din egen miniatureversion af et af verdens mest betagende monumenter med LEGO Architecture Den Store Pyramide i Giza. Udforsk fortiden, byg og udstil dette ikoniske mesterværk, og lad det skabe et varigt indtryk i din LEGO-samling. Et monumentalt stykke LEGO-historie!
Den store pyramide i Giza 21058
Lego
Den store pyramide i Giza 21058
1.199 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...