farve: 0008

Lego

Yamaha MT-10 SP 42159

1.799 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Oplev friheden og kraften fra Yamaha MT-10 SP i mikro-skala med LEGO Technic! Dette imponerende byggesæt er en nøjagtig gengivelse af den ikoniske Yamaha MT-10 SP-motorcykel, kendt for sin aggressive stil og høje præstation. Træd ind i verdenen af motorcykelentusiaster og konstruér din egen miniatyrversion af denne legendariske Yamaha-model.

Funktioner:

Autentisk Design: LEGO Technic Yamaha MT-10 SP er skabt med øje for detaljer og genskaber de karakteristiske linjer og former, der kendetegner den virkelige motorcykel. Oplev den ikoniske stil og aerodynamiske elegance, mens du bygger denne imponerende model.

Fuld Motorisering: Oplev kraften og præcisionen af Yamaha-motoren med LEGO Technic's avancerede motorfunktioner. Start motoren, og føl suset, når du drejer på gashåndtaget for at simulere accelerationen af denne kraftfulde motorcykel.

Fjederophæng: LEGO Technic Yamaha MT-10 SP er udstyret med realistisk fjederophæng, der giver din model en autentisk fornemmelse, når den kører over forskellige overflader. Oplev kørekomforten og kontrol, der kendetegner Yamaha's avancerede teknologi.

Styrbart Forhjul: Tag styringen over din LEGO Technic motorcykel med det funktionelle styresystem. Drej let forhjulet for at manøvrere gennem sving og skabe en dynamisk køreoplevelse.

Brugerdefinerede Detaljer: Fra den ikoniske farvekombination til de Yamaha-logoer, der pryder motorcyklen, er dette LEGO Technic byggesæt fyldt med autentiske detaljer, der gør din Yamaha MT-10 SP-model til et mesterværk i miniformat.

Skala og Proportioner: Oplev Yamaha MT-10 SP's imponerende størrelse og proportioner nøjagtigt gengivet i dette LEGO Technic byggesæt. Det er en fantastisk tilføjelse til enhver samling af teknisk inspirerede LEGO modeller.

Få adrenalinet til at pumpe, når du bygger og udstiller din egen LEGO Technic Yamaha MT-10 SP. Dette byggesæt er ikke bare en model; det er en hyldest til Yamaha's ingeniørkunst og en invitation til at opleve friheden på to hjul!
Yamaha MT-10 SP 42159
Lego
Yamaha MT-10 SP 42159
1.799 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...