Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

Paris 21044

449 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Træd ind i den romantiske verden af LEGO Architecture Paris-sættet og genskab City of Lights' magiske atmosfære i din egen stue. Dette fortryllende byggesæt er skabt til at fange skønheden og elegance i Paris' ikoniske arkitektur, og det er perfekt til enhver LEGO-entusiast eller elsker af den franske hovedstad.

Sættet indeholder en nøje udvalgt samling af LEGO-brikker, der giver dig mulighed for at skabe nogle af Paris' mest kendte vartegn. Byg den majestætiske Eiffeltårnet, den ikoniske Triumfbue, Louvre-museet med dets glaspyramide og andre berømte bygninger, som er kendt for deres arkitektoniske skønhed og historiske betydning.

Den medfølgende guide tager dig med på en rejse gennem Paris' rige historie og arkitektur, og den giver indsigt i hvert bygnings unikke træk. Under samleprocessen vil du lære om byens kulturelle arv, hvilket gør denne LEGO Architecture-sæt både sjov og uddannelsesmæssig.

LEGO Architecture Paris-sættet er ikke kun en imponerende byggeoplevelse; det er også et smukt udstillingsobjekt. Når du har afsluttet bygningen, vil dette LEGO-sæt være et elegant og mindeværdigt element i dit hjem eller kontor. Det er også en fantastisk gave til enhver, der elsker Paris, arkitektur eller LEGO-konstruktion.

Oplev magien i Paris' arkitektur med LEGO Architecture Paris-sættet. Byg, lær og udstil din egen miniatureversion af denne ikoniske by, og lad dens romantiske atmosfære berige dit hjem. Et mesterværk i mursten, der fejrer Paris' skønhed på en unik og sjov måde!
Paris 21044
Lego
Paris 21044
449 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...