Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO® DREAMZzz - Izzie's Narhvalsluftballon 71472 - 156 Dele

[FZ899]
LEGO® 129,95 DKK
OneSize

Størrelse

OneSize

  • Gratis fragt
    på danske ordrer

  • Gratis
    børnepengekredit

  • Leveringstid
    1-2 arbejdsdage

  • Fortrydelsesret
    30 dages fortrydelsesret

Sæt fra LEGO® DREAMZzz

Sejt LEGO® DREAMZzz sæt med i alt 156 klodser, der kan samles til Izzies narhvalsluftballon.

LEGO® DREAMZzz sættet inviterer ind i en fantasiverden og indeholder en transformerbar hvalfigur med to byggemuligheder,  en luftballon eller en hurtig og manøvredygtigkaretbåd, med masser af funktioner. Der medfølger også en minifigur af Izzie samt en figur af en grimspawn og en lille Bunchu-figur.

LEGO® DREAMZzz er en serie, hvor drømme bliver til virkelighed - også mareridt, men Mateo, Izzie og deres venner bruger deres fantasi og kreativitet til at beskytte drømmerne mod den onde Mareridtskonge.

Byggesættene tager udgangspunkt i handlingen i den animerede tv-serie, som bl.a. kan ses på Netflix, Amazon Prime og Youtube. Som noget nyt ligner byggevejledningerne en tegneserie, som barnet kan fordybe sig i, mens det bygger, og vejledningerne er historiestyrede, så barnet undervejs bestemmer, hvilken historie figurerne skal bygges til.

Anbefalet alder: 7+ år

OBS: Uegnet for børn under 3 år pga. smådele

Dimensioner:
- 13 x 14 x 16 cm (luftballon)

CE-mærket.

Model: 71472 - Izzies narhvalsluftballon, Style: 6470364

Varenr.: FZ899
Status: På lager
Producent: LEGO®
Type: Klodser
MPN: 6470364 -NC
Farvekode: NC
Tags: LEGO® 6470364 , LEGO® Klodser
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Byg og klodser    Konstruktionslegetøj    Legetøj    LEGO®    LEGO® Dreamzzz    Shop legetøj efter alder    7 år    8 år    9 år    10+ år   
Tilføjet kurv