Ordre og indstillinger

Er du på udkig efter en billigere pris?

Det er helt okay!

Vi har nemlig prismatch, så hvis du finder denne vare billigere et andet sted, kan du kontakte vores kundeservice angående prismatch.

Læs mere her.

LEGO - Paint Party Puzzle 1000+

af

LEGO

  • ce-marking
Gå på opdagelse i en farverig verden af kreativ leg med LEGO Paint Party Puslespil, der består af 1000 brikker! Dette puslespil er den perfekte måde at bringe den sjove og fantasifulde LEGO-verden ind i dit hjem på en ny måde. Samle venner og familie omk…
Læs mere

Produktbeskrivelse

Gå på opdagelse i en farverig verden af kreativ leg med LEGO Paint Party Puslespil, der består af 1000 brikker! Dette puslespil er den perfekte måde at bringe den sjove og fantasifulde LEGO-verden ind i dit hjem på en ny måde.

Samle venner og familie omkring bordet og arbejd sammen for at skabe dette imponerende kunstværk. Hver brik indeholder en lille del af en skør LEGO-fest, hvor farverige klodser og figurer maler byen rød. Puslespillet er fyldt med sjove detaljer og skøre figurer, der vil underholde dig, mens du samler det.

Med 1000 brikker er dette puslespil en udfordrende og givende aktivitet, der vil teste dine færdigheder og tålmodighed. Når det er samlet, kan du beundre din egen LEGO-festværk og måske endda lade det inspirere til dine egne LEGO-kreationer.

LEGO Paint Party Puslespil, 1000 brikker, er ikke kun en fornøjelig tidsfordriv, det er også en fantastisk gave til enhver LEGO-entusiast eller puslespil-elsker i dit liv. Så lad festen begynde med dette farverige og sjove puslespil!

Produktspecifikationer

Generelt
Mærke
Produkt ID
23H7JC
SKU
1238351
Titel
LEGO - Paint Party Puzzle 1000+
Yderligere informationer

Anbefalet til dig

Andre købte også

Gå til toppen