Ordre og indstillinger

Er du på udkig efter en billigere pris?

Det er helt okay!

Vi har nemlig prismatch, så hvis du finder denne vare billigere et andet sted, kan du kontakte vores kundeservice angående prismatch.

Læs mere her.

LEGO - MiniFigure Faces Puzzle 1000+

  • ce-marking
. Udforsk de utallige udtryk og følelser af LEGO-minifigurer med LEGO Minifigure Faces Puslespil, der består af 1000 brikker! Dette puslespil er en sjov og unik måde at dykke ned i LEGO-verdenen og udforske de forskellige ansigtsudtryk og følelser, som d…
Læs mere

Produktbeskrivelse


Udforsk de utallige udtryk og følelser af LEGO-minifigurer med LEGO Minifigure Faces Puslespil, der består af 1000 brikker! Dette puslespil er en sjov og unik måde at dykke ned i LEGO-verdenen og udforske de forskellige ansigtsudtryk og følelser, som disse ikoniske figurer kan udtrykke.

Hver af de 1000 brikker indeholder en lille del af et farverigt og livligt puslespil, der præsenterer en bred vifte af minifigurens ansigtsudtryk - fra glæde og overraskelse til koncentration og grin. Det er en skøn måde at se, hvordan LEGO-formen kan udtrykke en bred vifte af følelser.

Dette puslespil er perfekt til både LEGO-entusiaster og puslespil-elskere, der ønsker en udfordrende og underholdende aktivitet. Når du har samlet puslespillet, vil du have et farverigt kunstværk, der viser den utrolige variation af minifigurers ansigtsudtryk.

LEGO Minifigure Faces Puslespil, 1000 brikker, er også en fantastisk gave til enhver LEGO-fan, der ønsker at udforske den skæve og charmerende verden af LEGO-minifigurer på en helt ny måde. Så gå på opdagelse i følelsernes verden med dette spændende puslespil!

Produktspecifikationer

Generelt
Produkt ID
23H7JR
SKU
1238361
Titel
LEGO - MiniFigure Faces Puzzle 1000+
Yderligere informationer

Anbefalet til dig

Andre købte også

Gå til toppen