Ordre og indstillinger

Er du på udkig efter en billigere pris?

Det er helt okay!

Vi har nemlig prismatch, så hvis du finder denne vare billigere et andet sted, kan du kontakte vores kundeservice angående prismatch.

Læs mere her.

LEGO Bamse - Harry Potter - Hermione Granger 43 cm

af

LEGO

  • ce-marking
Børn vil have en magisk tid med at engagere sig med LEGO® Hermione Granger™ plyskarakteren, måske ved at gentage deres yndlingsscener fra de mange JK Rowlings bedst sælgende Harry Potter™-bøger og Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter-film med den…
Læs mere

Produktbeskrivelse

Børn vil have en magisk tid med at engagere sig med LEGO® Hermione Granger™ plyskarakteren, måske ved at gentage deres yndlingsscener fra de mange JK Rowlings bedst sælgende Harry Potter™-bøger og Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter-film med denne genialt mindede og omsorgsfuld karakter eller i at skabe alternative eventyrhistorier på Hogwarts™ eller foregive at overvinde vanskelighederne med forstening, hvilket tilføjer en dybde af leg til deres fantasifulde barndomsoplevelse.

Sæt endnu en klods i dit lille barns fundament af fantasi og kreative selvudfoldelse med dette inspirerende legetøj fra Manhattan Toy, under licens fra LEGO-koncernen. Med en blød krop og flade fødder står plys minifigurer oprejst på hylder som samlerværelsesindretning, når de ikke er en del af spilletid. I modsætning til klassisk LEGO-legetøj har disse overdådige minifigurer dog ikke bevægelige arme eller ben, men de er snarere lavet til at lege og hygge sig med blødt legetøj.

  • Alder 0 og opefter

  • Officielt licenseret plys samlerobjekt fra Manhattan Toy

  • Dette produkt opfylder eller overgår EN71 og CPSIA sikkerhedsbestemmelser

  • Måler 7L X 4,75WX 12H tommer - 43 cm

  • Kun overfladevask

🤖
Hej! Jeg er en lille Coolshop-robot, der hjælper mine kollegaer med at skrive produkttekster. Jeg bliver bedre til dansk hver dag, så bær over med mig, hvis jeg har skrevet noget volapyk.

Produktspecifikationer

Generelt
Mærke
Produkt ID
23E8XF
SKU
1218821
Titel
LEGO Bamse - Harry Potter - Hermione Granger 43 cm
Funktioner
Anbefalet alder
Voksen & barn
Anbefalet brug
Indendørs & udendørs
Foreslået køn
Dreng/Pige
Interaktiv
Ingen
Materiale
Plys
Produktfarve
Flerfarvet
Produkttype
Karakter
Tegn
Hermione Granger
Tema
Harry Potter
Vaskbar overflade
Ja
Vægt & størrelser
Bredde
114,3 mm
Højde
430 mm
Længde
177,8 mm

Anbefalet til dig

Andre købte også

Gå til toppen