LEGO Ninjago Arins kamprobot

71804

Pris 119,95

På lager (kun 5 tilbage)

Levering 1-2 hverdage

Gratis returnering

  • Indenfor 30 dage

Arins kamprobot fra LEGO Ninjago

Sæt minifiguren ind i mech-robotten og lad de spændende kampe begynde! Denne byggeoplevelse kan selv de mindste fra 4 år være med til.

  • Byg en bevægelig mech-robot
  • Bevægelige lemmer, roterende klinge og stort sværd som tilbehør
  • Inkl. 2 LEGO figurer

Den færdige mech-robot er over 10 cm høj.

LEGO sættet indeholder også 2 minifigurer: Arin med et katana-tilbehør og en ulvemaske-kriger med et sværdtilbehør. Arin passer ind i den bevægelige mech-figur, som har et stort sværd og en roterende klinge, mens ulvemaske-krigeren kan flyve i en glider med justerbare vinger, en diskosskyder og 2 spyd.

Der er også en klodsbygget krystalhule med en Splintringskølle indeni og et våbenstativ med 2 gyldne katanasværd som tilbehør.

Også til de små
Dette LEGO sæt er godt til selv de helt små fra 4 år. Sættet er nemlig nemt at gå til, da det  omfatter en startklods: et delvist konstrueret udgangspunkt, så børn kan komme nemt i gang og bygge hurtigt.

Flyver og krystalhule
Legetøjssættet til rolleleg indeholder en flyver med justerbare vinger, en diskosskyder og 2 spydelementer, en krystalhule med en Splintringskølle og et våbenstativ med 2 katanasværd-elementer.

Specifikationer
Mærke LEGO
Serie Ninjago
Titel Arins kamprobot
Nr. 71804
Antal klodser 104
Æskens mål i cm 4,60 x 19,10 x 20,50
CE-mærket Ja
Anbefalet alder 4-6 år
Varenr. 5702017565545
0 0

Alle anmeldelser stammer fra inviterede og verificerede købere af produktet.

Indtast gyldig e-mail

loading

Der er sket en fejl! Prøv igen senere.

Coop Danmark A/S må sende mig e-mails med markedsføring om produktsortimentet, kampagner, konkurrencer, inspiration, CSR-tiltag og
events fra Coop.dk, samt medlems- og partnerfordele. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Se Coops privatlivspolitik.

Til toppen