LEGO Ninjago Jays robot-kamppakke

71805

Pris 79,95

På lager (under 10 tilbage)

Levering 1-2 hverdage

Gratis returnering

  • Indenfor 30 dage

Jays robot-kamppakke fra LEGO Ninjago

Byg din egen cool figur af en mech-robot med bevægelige arme, ben og overkrop. Den er klar til kamp, for den har et stort gyldent sværd og kan affyre knopper fra sine 2 skydere.

  • Byg en bevægelig robotfigur
  • Inkl. 4 LEGO figurer

Den færdigbyggede Kamprobot-dragt er over 8 cm høj. Den har  har bevægelige arme, ben og bryst, holder et stort gyldent sværd og kan affyre knopper fra sine 2 skydere.

Udspil kampe med de 4 figurer
De 4 medfølgende figurer gør legen levende. Jay er bevæbnet med et gyldent sværd, og minifiguren af mester Lloyd har 2 gyldne katanasværd. Ulvemaske-klokrigeren har et sæt lange kløer på hver hånd, og ulvemaske-vagten har en armbrøst.

Brug LEGO Builder appen
LEGO Builder appen, som guider dig og dit barn på et nemt og intuitivt byggeeventyr, hvor I kan zoome ind på og dreje modeller i 3D, gemme sæt og holde styr på jeres fremskridt.

Specifikationer
Mærke LEGO
Serie Ninjago
Titel Jays robot-kamppakke
Nr. 71805
Antal klodser 78
Æskens mål i cm 4,50 x 14,10 x 15,70
CE-mærket Ja
Anbefalet alder 6-10 år
Varenr. 5702017565552
0 0

Alle anmeldelser stammer fra inviterede og verificerede købere af produktet.

Indtast gyldig e-mail

loading

Der er sket en fejl! Prøv igen senere.

Coop Danmark A/S må sende mig e-mails med markedsføring om produktsortimentet, kampagner, konkurrencer, inspiration, CSR-tiltag og
events fra Coop.dk, samt medlems- og partnerfordele. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Se Coops privatlivspolitik.

Til toppen