LEGO Super Mario Familien penguin på sneeventyr – Udvidelsessæt

71430

Pris 169,95

På lager

Levering 1-2 hverdage

Gratis returnering

  • Indenfor 30 dage

LEGO Super Mario Familien penguin på sneeventyr

Elsker du spil og Super Mario? Der er masser at gå i gang med i dette sæt. Byg en klodsbygget penguin, en baby penguin og en Goomba-figur med en vinterhat – samt en ishule, en "is"-rutsjebane, der kan forvandles til en skøjtebane, 2 fiskefigurer og en slæde. 

  • Udvidelsessæt til Super Mario univers
  • Til alle Super Mario-fans
  • OBS: Super Mario følger ikke med i sættet

Sættet indeholder 3 LEGO Super Mario karakterer: En LEGO klodsbygget pingvin, en pingvinunge og en Goomba-figur med vinterhat samt 2 fiskefigurer.

Mulighed for interaktiv leg
Få interaktiv leg ved at tilføje en LEGO Mario, LEGO Luigi eller LEGO Peach figur fra en LEGO Super Mario startbane (71360, 71387 eller 71403 – sælges separat), og optjen digitale mønter ved at genforene pingvinungen med sin forælder, besejre Goomba'en og meget mere.

Sjov for gamere
Download EGO Super Mario app'en for at finde byggevejledninger, fantasifulde idéer til forskellige måder at bygge og lege på og et sikkert forum, hvor børn kan dele deres kreationer med andre fans.

Når du har bygget isbanen er den over 9 cm højt, 22 cm bredt og 12 cm dybt og kan tilføjes til andre LEGO Super Mario sæt.

Specifikationer
Mærke LEGO
Serie Super Mario
Titel Familien penguin på sneeventyr – udvidelsessæt
Nr. 71430
Antal klodser 228
Æskens mål i cm 6,10 x 19,10 x 26,20
CE-mærket Ja
Anbefalet alder 7-12 år
Varenr. 5702017592398
0 0

Alle anmeldelser stammer fra inviterede og verificerede købere af produktet.

Indtast gyldig e-mail

loading

Der er sket en fejl! Prøv igen senere.

Coop Danmark A/S må sende mig e-mails med markedsføring om produktsortimentet, kampagner, konkurrencer, inspiration, CSR-tiltag og
events fra Coop.dk, samt medlems- og partnerfordele. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Se Coops privatlivspolitik.

Til toppen