LEGO Super Mario Yoshi'ernes fantastiske skov

71428

Pris 79,95

På lager (under 10 tilbage)

Levering 1-2 hverdage

Gratis returnering

  • Indenfor 30 dage

Yoshi'ernes fantastiske skov fra LEGO Super Mario

Hjælp figurerne af Pink Yoshi og Gul Yoshi med at passe Yoshi'ens æg, pluk æbler fra træet, og læg dem i en kurv. Sættet indeholder LEGO Super Mario legetøjsfigurer af Pink Yoshi og Gul Yoshi samt en klodsbygget skov med æbletræ og Yoshi'ens æg-element. 

  • Super Mario udvidelsessæt
  • Inkl. 2 klodsbyggede figurer: Pink Yoshi og Gul Yoshi
  • OBS: Super Mario følger ikke med i sættet

Når du har bygget skoven er Yoshi'ernes over 7 cm høj, 11 cm bred og 7 cm dyb og kan tilføjes til andre LEGO Super Mario sæt.

Mulighed for interaktiv leg
Få interaktiv leg ved at tilføje en LEGO Mario, LEGO Luigi eller LEGO Peach figur fra en LEGO Super Mario startbane (71360, 71387 eller 71403 – sælges separat).

Når en interaktiv figur hopper på actionelementet, vises et æg på dens digitale skærm. Vug den interaktive figur som en baby for at klække det digitale æg, og se på figurens maveskærm, hvilken Yoshi du får. Lav så et hop og en saltomortale for at høre Yoshi'ens stemme.

Find byggevejledning til dette udvidelsessæt i LEGO Super Mario app'en, som også rummer inspiration til forskellige måder at bygge og lege på.

Specifikationer
Mærke LEGO
Serie Super Mario
Titel Yoshi'ernes fantastiske skov – udvidelsessæt
Nr. 71428
Antal klodser 107
Æskens mål i cm 4,60 x 12,20 x 14,10
CE-mærket Ja
Anbefalet alder 6 - 11 år
Varenr. 5702017592749
0 0

Alle anmeldelser stammer fra inviterede og verificerede købere af produktet.

Indtast gyldig e-mail

loading

Der er sket en fejl! Prøv igen senere.

Coop Danmark A/S må sende mig e-mails med markedsføring om produktsortimentet, kampagner, konkurrencer, inspiration, CSR-tiltag og
events fra Coop.dk, samt medlems- og partnerfordele. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Se Coops privatlivspolitik.

Til toppen