LEGO City Rumskib og asteroideforskning

60429

Pris 169,95

På lager

Levering 1-2 hverdage

Gratis returnering

  • Indenfor 30 dage

Rumskib og asteroideforskning fra LEGO City

Send din lille astronaut på intergalaktiske eventyr med LEGO City byggesæt. Du kan konstruere et sejt legetøjsrumskib og 2 scener fra en asteroide af et laboratorium og udgravningssted med kran.

  • Perfekt til små atronaut-aspiranter
  • Inkl. 2 LEGO figurer

Når du har bygget rumskibet er det over 4 cm højt, 14 cm langt og 9 cm bredt. Bare tilføj de 2 minifigurer af rumbesætningen, rumvæsenfiguren og krystalmeteoritten for at få fantasifuld leg og historiefortælling.

Perfekt til kreative børn
Rumlegetøjet er nemt at bygge og er en sjov gave til børn, der elsker at bygge og leget rollelege. Det omfatter et LEGO startklodselement, billedguide og en 3D-vejledning i LEGO Builder appen – en digital byggehjælp med intuitive værktøjer, så børn kan zoome ind på, dreje og se modeller fra alle vinkler, mens de bygger.

Hvad er der i æsken?
Dette rumlegetøj indeholder alt, hvad børn skal bruge til at bygge et rumskib, en kran, et laboratorium og udgravningsscener, en meteorit med legetøjs-energikrystaller, 2 minifigurer af rumbesætningen og en rumvæsenfigur.

Specifikationer
Mærke LEGO
Serie City
Titel Rumskib og asteroideforskning
Nr. 60429
Antal klodser 126
Æskens mål i cm 4,60 x 19,10 x 26,20
CE-mærket Ja
Anbefalet alder 4-10 år
Varenr. 5702017567501
0 0

Alle anmeldelser stammer fra inviterede og verificerede købere af produktet.

Indtast gyldig e-mail

loading

Der er sket en fejl! Prøv igen senere.

Coop Danmark A/S må sende mig e-mails med markedsføring om produktsortimentet, kampagner, konkurrencer, inspiration, CSR-tiltag og
events fra Coop.dk, samt medlems- og partnerfordele. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Se Coops privatlivspolitik.

Til toppen