LEGO Classic Kreative planeter

11037

Pris 249,95

På lager

Levering 1-2 hverdage

Gratis returnering

  • Indenfor 30 dage

Kreative planeter fra LEGO Classic

Dette byggesæt sender unge astronauter og stjernekiggere fra ud på en kreativ udforskningsrejse. Byggesættet med modeller af solsystemet, en astronaut og en rumfærge, er nemme at bygge for børn fra 5 år.

  • Perfekt til små astronaut-aspiranter
  • Små figurer der er nemme at bygge
  • Inkl. byggevejledning

Børn kan bruge de farverige klodser til at bygge legetøj i form af raket, rumvæsen, astronaut og et minisolsystem med Mars, Jorden, Solen og Saturn med sine ringe.

Lad fantasien få frit løb med LEGO Classic
Rummodellerne kan tilpasses med alternative farver, former, øjne, udtryk og en stand, så modellen kan rotere. Der er endda selvlysende klodser, der gør sættet synligt om natten. Med LEGO Classic får fantasien frit løb, og modellerne kan varieres i det uendelige. 

Byg et komplet solsystem
Den kosmiske kreativitet fortsætter med forslag til alternative modeller, f.eks. et komplet solsystem med 8 planeter. Der er også vejledninger og digitale funktioner i LEGO Builder appen.

Specifikationer
Mærke LEGO
Serie Classic
Titel Kreative planeter
Nr. 11037
Antal klodser 450
Æskens mål i cm 7,60 x 26,20 x 28,20
CE-mærket Ja
Anbefalet alder 5-10 år
Varenr. 5702017583037
0 0

Alle anmeldelser stammer fra inviterede og verificerede købere af produktet.

Indtast gyldig e-mail

loading

Der er sket en fejl! Prøv igen senere.

Coop Danmark A/S må sende mig e-mails med markedsføring om produktsortimentet, kampagner, konkurrencer, inspiration, CSR-tiltag og
events fra Coop.dk, samt medlems- og partnerfordele. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Se Coops privatlivspolitik.

Til toppen