LEGO Icons Optimus Prime

10302

Pris 1.046,00

På lager (kun 5 tilbage)

Levering 1-2 hverdage

Gratis returnering

  • Indenfor 30 dage

Optimus Prime fra LEGO Icons

Optimus Prime. De heltemodige autobotters leder. Og nu en imponerende LEGO® 2-i-1-model til Transformers-fans. Genfind din passion for Transformers-universet med dette berigende byggeprojekt for voksne, når du skaber alle detaljerne ved en ikonisk robot.

  • Kan omdannes fra robot til køretøj 
  • Med realistiske detaljer
  • Flot fremstillingsmodel

En episk byggeoplevelse
Rejs tilbage til 1980'erne med det fordybende byggeprojekt, når du samler den legendariske autobot Optimus Prime. Fans af Transformers vil elske alle de mange detaljer i denne 2-i-1-model, hvor Optimus Prime f.eks. kan omdannes fra en robot til en lastbil og tilbage igen.

Opdag de vilde detaljer
Nyd modellens 19 bevægelige led i robottilstand, og åbn brystkammeret for at opbevare autobotternes ledermatrix. Fastgør jetpacken i robottilstand, og sæt ionblasteren og Energon-øksen i autobottens hænder.

Andet autentisk tilbehør omfatter en Energon-terning og midterpanel. Sæt pladen på for at udstille dit seneste byggeværk.

Specifikationer
Mærke LEGO
Serie Icons
Titel Optimus Prime
Nr. 10302
Antal klodser 1508
Æskens mål i cm 9,1 x 48,0 x 28,2
CE-mærket Ja
Anbefalet alder 18 - 99 år
Varenr. 5702017153209
0 0

Alle anmeldelser stammer fra inviterede og verificerede købere af produktet.

Indtast gyldig e-mail

loading

Der er sket en fejl! Prøv igen senere.

Coop Danmark A/S må sende mig e-mails med markedsføring om produktsortimentet, kampagner, konkurrencer, inspiration, CSR-tiltag og
events fra Coop.dk, samt medlems- og partnerfordele. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Se Coops privatlivspolitik.

Til toppen