LEGO DUPLO Brandstation og helikopter

10970

Pris 849,95

På lager (kun 5 tilbage)

Levering 1-2 hverdage

Gratis returnering

  • Indenfor 30 dage

Brandstation og helikopter fra LEGO DUPLO

Det er en travl dag på brandstationen! Brandfolkene suser ned ad rutsjebanen, hopper ind i skub-og-kør-brandbilen og kører afsted gennem den store svingdør med blinkende lys og hylende sirene. En helikopter letter fra taget for at deltage i missionen.

  • Med 2 DUPLO-figur 
  • Indeholder en sej DUPLO brandbil og helikopter
  • Timevis af sjov

Timevis af sjov
Dette alsidige legesæt indeholder en spændende redningsmission, to seje brandfolk med hver deres fartøj. Selve brandstationen er indrette med svingdør og rutsjebane, så I hurtigt kan komme ud og hjælpe folk i nød.

Når den spændende action er overstået, er det tid til at kører eller flyve tilbage til stationen for at lave brandslukningsøvelser og derefter få sig en velfortjent pizza, inden turen går på hovedet i seng - så I er klar til en ny travl dag i morgen.

Lærerig leg for de mindste
En travl brandstation fyldt med legemuligheder. Fantasifuldt sjov for små brandfolk, når de deltager i masser af aktiviteter på den travle brandstation og kører en tur i den detaljerige brandbil.

Legen styrker små børns sociale og følelsesmæssige færdigheder samt finmotorik, når de udspiller en hverdagshelts eventyr i den virkelige verden.

Batterier til blinkende lys og sirene medfølger.

Specifikationer

Mærke LEGO
Serie DUPLO Town
Titel Brandstation og helikopter
Nr. 10970
Antal klodser 117
Æskens mål i cm 11,2 x 37,8 x 48,0
CE-mærket Ja
Anbefalet alder 2 - 4 år
Varenr. 5702017153681
0 0

Alle anmeldelser stammer fra inviterede og verificerede købere af produktet.

Indtast gyldig e-mail

loading

Der er sket en fejl! Prøv igen senere.

Coop Danmark A/S må sende mig e-mails med markedsføring om produktsortimentet, kampagner, konkurrencer, inspiration, CSR-tiltag og
events fra Coop.dk, samt medlems- og partnerfordele. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Se Coops privatlivspolitik.

Til toppen