LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37

42115

Pris 3.479,00

På lager (kun 5 tilbage)

Levering 1-2 hverdage

Gratis returnering

  • Indenfor 30 dage

Lamborghini Sián FKP 37 fra LEGO Technic

Når det drejer sig om ren eskapisme, er der intet, der slår følelsen af at sætte sig ind bag rattet i en populær supersportsvogn.

Med LEGO Technics Lamborghini Sián FKP 37s byggesæt kan du genskabe den følelse og tage lidt tid ud af dine travle hverdag, hvor du fordyber dig i et væld af autentiske detaljer.

Modellen, der er i størrelsesforholdet 1:8 lægger sig, med sublime detajler, klods op ad den originale bils visionære design og bringer dig tættere end nogensinde på den ægte vare.

Bilens autentiske funktioner omfatter en 8-trins gearkasse der aktiveres af det bevægelige gearskifte, en V12-motor med bevægelige stempler samt 4-hjulstræk.

Rattet kan sætte bilen i position, og du kan nyde for- og baghjulsaffjedringen. Ligesom supersportsvognen i naturlig størrelse har modelbilen også de klassiske saksedøre.

Modellen præsenteres i en luksusæske og omfatter en stor, flot og eksklusiv bog med byggevejledning, billeder og interviews bag kulisserne. Under kølerhjelmen finder du dit unikke serienummer, der låser op for særligt onlineindhold.

Specifikationer

Mærke LEGO
Serie Technic
Titel Lamborghini Sián FKP 37
Nr. 42115
Antal klodser 3696
Æskens mål i cm 15 x 37,5 x 57
CE-mærket Ja
Anbefalet alder 18 - 99 år
Varenr. 5702016617535
5 13

Alle anmeldelser stammer fra inviterede og verificerede købere af produktet.

Indtast gyldig e-mail

loading

Der er sket en fejl! Prøv igen senere.

Coop Danmark A/S må sende mig e-mails med markedsføring om produktsortimentet, kampagner, konkurrencer, inspiration, CSR-tiltag og
events fra Coop.dk, samt medlems- og partnerfordele. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Se Coops privatlivspolitik.

Til toppen