LEGO Friends Mias Vildtredning

LEGO Friends Mias Vildtredning

Normalpris419,95 kr
/

  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • 90 dages bytteservice
  • Dag til dag levering
Pricerunner Købsgaranti Trustpilot 5 stjerner

LEGO Friends Mias Vildtredning

Udvid dit barns verdenssyn med LEGO Friends sættet Mias vildtredning (41717), hvor børn kan begive sig ud på en spændende mission for at redde vilde dyr og udspille historier om dyrepleje. Dette sæt er fyldt med sjove funktioner og detaljer, herunder et vildtredningscenter, 3 minidukker, 3 figurer af vilde safaridyr til børn, en ATV samt et separat sceneri med klippeudspring.

Sættet indeholder også masser af autentisk tilbehør, såsom lægeudstyr, walkie-talkie og et legetøjskamera, der kan inspirere til eventyrfyldt safarileg. Centeret er over 16 cm højt, 24 cm bredt og 7 cm dybt, mens ATV'en er over 5 cm høj, 8 cm lang og 5 cm bred.

Dette LEGO Friends sæt er en kreativ gave til børn, der elsker leg med safaridyr og dyrepleje. Det er perfekt til en fødselsdagsgave eller en særlig anledning. Med appen LEGO Byggevejledninger kan små dyrefans zoome ind, dreje og visualisere en digital version af deres model, mens de bygger og skaber deres egne eventyr.

LEGO Friends legetøj er designet til at hjælpe børn med at udforske deres interesser og styrke deres forståelse af verden omkring dem i selskab med karakterer. Med Mias vildtredning kan børn lære om dyrepleje og udleve deres drømme om at redde vilde dyr.

* Alder: 7 år+

Vi leverer med GLS fra dag til dag alle hverdage. Fri fragt på alle ordre over 499,-

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


Set for nyligt

Vores kunder

★★★★★

Nem bestilling på hjemmesiden og hurtig levering! :-)

- Paula
★★★★★

Hurtig levering med personlig note

- Bettina
★★★★★

Hurtig levering og god kundeservice :-)

- Sofie