LEGO Duplo Campingeventyr
LEGO Duplo Campingeventyr

LEGO Duplo Campingeventyr

Normalpris 479,95 kr FORÅRS-TILBUD348,00 kr Spar 27%
/

  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • 90 dages bytteservice
  • Dag til dag levering
Pricerunner Købsgaranti Trustpilot 5 stjerner

LEGO Duplo Campingeventyr

LEGO Duplo Campingeventyr er et byggelegetøj med udendørs eventyrtema, der skærper børns færdigheder og fantasi. Dette Disney-inspirerede sæt er skabt til børn fra 2 år og opmuntrer til selvudfoldelse, finmotorik og kreativ leg.

Sættet indeholder en række spændende elementer, herunder en kano, en autocamper med hjul, et stoftelt og 4 LEGO Duplo figurer, herunder Disneys elskede karakterer, Andersine And og hendes nevøer, Rip, Rap og Rup.

Med dette legetøj er der masser af rolleleg og kreative aktiviteter for børn at udforske. De kan køre i autocamperen, slå teltet op, søge efter skatte ved hjælp af et skattekort, eller sejle i kano under en hængebro. Hver aktivitet er fyldt med muligheder for sjov og historiefortælling.

Byggelegetøjet inkluderer også spændende elementer som Grønspættebogen og et bål, der tilføjer en ekstra dimension til den kreative leg.

LEGO Duplo Campingeventyr er den perfekte gave til små Disney-fans. Udover at tilbyde timevis af sjov læring om teamwork, mod og robusthed, giver dette legetøj mulighed for at udforske verdenen og de kendte ansigter fra Disney.

Broen kan bygges og er over 14 cm høj, 23 cm bred og 7 cm dyb, mens autocamperen måler over 9 cm i højden, 14 cm i længden og 7 cm i bredden.

For at gøre byggeoplevelsen endnu sjovere indeholder LEGO Builder-appen en digital version af den medfølgende byggevejledning.

LEGO Duplo sæt er designet af eksperter til at kombinere legende læring og fantasifuld leg. Giv dit barn en uforglemmelig oplevelse med LEGO Duplo Campingeventyr - køb det på Legekammeraten.dk i dag!

Alder 2 år +

Vi leverer med GLS fra dag til dag alle hverdage. Fri fragt på alle ordre over 499,-

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


Set for nyligt

Vores kunder

★★★★★

Nem bestilling på hjemmesiden og hurtig levering! :-)

- Paula
★★★★★

Hurtig levering med personlig note

- Bettina
★★★★★

Hurtig levering og god kundeservice :-)

- Sofie