Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

Den mægtige Bowser 71411

1.899 kr.
Den mægtige Bowser 71411
Lego
Den mægtige Bowser 71411
1.899 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Træd ind i Mushroom Kingdoms mest episke konfrontation med LEGO® sættet "Den Mægtige Bowser". Dette spændende byggesæt er en kærlig hyldest til den ikoniske superskurk fra Super Mario-spilserien og giver dig mulighed for at skabe din egen imponerende LEGO-version af den frygtindgydende Bowser.

Funktioner:

Massiv Skala og Detaileret Design: LEGO Den Mægtige Bowser er imponerende i både størrelse og detaljegrad. Dette byggesæt leverer en nøjagtig gengivelse af Bowser med de karakteristiske røde øjne, tornede skjold og gigantiske klør, der udstråler autenticitet og skaber en imponerende visuel effekt.

Bevægelige Dele og Artikulation: Oplev den ultimative byggeudfordring, mens du konstruerer en Bowser, der ikke kun er imponerende at se på, men også bevægelig. Artikulerede arme, ben og hoved giver dig mulighed for at skabe dynamiske positioner og udforske Bowser's ikoniske bevægelser.

Interaktive Funktioner: LEGO Den Mægtige Bowser kommer med en række interaktive funktioner, herunder bevægelige arme og en justerbar kæbe. Skab scenarier, hvor Bowser udfører sine frygtindgydende angreb eller står klar til at konfrontere Mario og hans venner.

Spiloplevelse: LEGO Den Mægtige Bowser åbner op for en verden af kreativ leg og Super Mario-eventyr. Brug sættet som en del af din Super Mario LEGO-samling eller skab dit eget skurkagtige scenario i Mushroom Kingdom.

LEGO Den Mægtige Bowser er mere end bare et byggesæt; det er et kunstværk, der bringer Super Mario-universet til live. Uanset om du er en entusiastisk LEGO-bygger eller en Super Mario-fan, vil dette sæt tilføje et imponerende element til din samling og levere timevis af legesjov. Kast dig ud i eventyret med LEGO Den Mægtige Bowser og lad Bowser herske over dit LEGO-univers!
Loading...