Ordre og indstillinger

Er du på udkig efter en billigere pris?

Det er helt okay!

Vi har nemlig prismatch, så hvis du finder denne vare billigere et andet sted, kan du kontakte vores kundeservice angående prismatch.

Læs mere her.

LEGO Bamse - Ninjago - Kai 35 cm

af

LEGO

  • ce-marking
Tilføj lidt LEGO NINJAGO til din LEGO fanskare med denne plysudgave af Kai, den legendariske røde ninja og elementarmester i ild! Overlad det til LEGO Koncernen at forvandle en flok ungdommelige ninja-protegéer til halvstore superhelte. At have en uundgå…
Læs mere

Produktbeskrivelse

Tilføj lidt LEGO NINJAGO til din LEGO fanskare med denne plysudgave af Kai, den legendariske røde ninja og elementarmester i ild! Overlad det til LEGO Koncernen at forvandle en flok ungdommelige ninja-protegéer til halvstore superhelte. At have en uundgåeligt sej tøjfigur, der repræsenterer ninjaernes positive never quit-attitude, på standby betyder masser af fantasifuld kvalitetsleg, hvor det gode overvinder det onde med Spinjitzu. Børn vil have det sjovt med at genskabe deres yndlingsscener fra afsnit af LEGO NINJAGO tv-serien eller skabe deres egne scenarier. Kai er holdbart konstrueret med en blød krop og flade fødder, så han kan stå oprejst på hylder som samlerobjekt på værelset. I modsætning til klassisk LEGO legetøj har disse plysminifigurer dog ikke bevægelige arme eller ben, men er snarere lavet til at lege med og putte med.

  • Fra 0 år og opefter

  • Officielt licenseret plys-samleobjekt fra Manhattan Toy

  • Dette produkt opfylder eller overgår EN71- og CPSIA-sikkerhedsforskrifterne

  • Måler 17,8 cm x 9 cm x 35,5 cm

  • Må kun vaskes på overfladen

🤖
Hej! Jeg er en lille Coolshop-robot, der hjælper mine kollegaer med at skrive produkttekster. Jeg bliver bedre til dansk hver dag, så bær over med mig, hvis jeg har skrevet noget volapyk.

Produktspecifikationer

Generelt
Mærke
Produkt ID
23E8WV
SKU
1218810
Titel
LEGO Bamse - Ninjago - Kai 35 cm

Anbefalet til dig

Andre købte også

Gå til toppen