LEGO DUPLO Politistation og helikopter

10959

Pris 429,95

På lager (under 10 tilbage)

Levering 1-2 hverdage

Gratis returnering

  • Indenfor 30 dage

Politistation og helikopter fra LEGO DUPLO

Politistationen er fuld af sjove aktiviteter. Der er en skub-og-kør-politibil med blinkende lys og sirene, en sød hund at træne, og et vagttårn, hvorfra betjentene kan holde øje med politihelikopteren lette og lande.

  • Med 2 DUPLO-figurer
  • Indeholder 2 køretøjer
  • Timevis af sjov

Tag en tur med på politipatrulje
Sættet fra LEGO DUPLO er fyldt til randen med timer af sjov. Til sættet høre en politistation med vagttårn, en sej helikopter med drejelige rotorblade, en politibil med blinkende lys og sirener (batterier medfølger), to politibetjente og en trofast politihund.

Når børn bygger og leger, udvikler de deres finmotorik, følelsesmæssige bevidsthed og meget mere. Og fordi de altid selv har handlingen mellem hænderne, er det en måde for små børn at lære om politiarbejde på uden bekymringer.

Små aspirerende politibetjente vil elske at udspille sjove aktiviteter på den travle politistation, køre politibil og flyve politihelikopteren.

Specifikationer

Mærke LEGO
Serie DUPLO Town
Titel Politistation og helikopter
Nr. 10959
Antal klodser 40
Æskens mål i cm 9,1 x 28,2 x 48,0
CE-mærket Ja
Anbefalet alder 1 1/2 - 4 år
Varenr. 5702017153629
5 1

Alle anmeldelser stammer fra inviterede og verificerede købere af produktet.

Indtast gyldig e-mail

loading

Der er sket en fejl! Prøv igen senere.

Coop Danmark A/S må sende mig e-mails med markedsføring om produktsortimentet, kampagner, konkurrencer, inspiration, CSR-tiltag og
events fra Coop.dk, samt medlems- og partnerfordele. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Se Coops privatlivspolitik.

Til toppen