LEGO Duplo Livet I Dagplejen

LEGO Duplo Livet I Dagplejen

Normalpris429,00 kr
/

  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • 90 dages bytteservice
  • Dag til dag levering
Pricerunner Købsgaranti Trustpilot 5 stjerner

LEGO Duplo Livet I Dagplejen

LEGO® DUPLO® By-sættet Livet i Dagplejen (10992) er det perfekte lærerige legetøj til små børn fra 2 år. Dette farverige sæt skaber en autentisk legescenarie, der repræsenterer dagligdags rutiner i en daginstitution, samtidig med at det introducerer børnene for tal og farver.

Centralt i sættet er daginstitutionen, der er fyldt med kreative aktiviteter. Børnene kan udforske kunstområdet, hvor de kan skabe fingermalerier, eller tage en pause i afslapningsområdet med en gyngehest og et løbehjul. Den inkluderede kørestolsbruger kan suse ned ad rampen og deltage i legen udenfor.

Figurerne af en pædagog og 3 børn repræsenterer diversitet og giver børnene mulighed for at lære om social og fælles leg, samt vigtigheden af at dele. Det farvestrålende legetøj er designet til at stimulere sanserne og styrke motorikken hos små børn, og det giver dem mulighed for at bygge og udforske i en legende kontekst.

Sættet indeholder også et badeværelse, hvor børn kan lære om hygiejne og vaske hænder. LEGO® DUPLO® By-sættet Livet i Dagplejen er en fantastisk gave til små børn, der elsker at udspille hverdagssituationer fra den virkelige verden.

Med LEGO® DUPLO® sættets designet til små hænder, der er nemme at samle op, kombinere og skille ad, opfylder det strenge branchestandarder for kvalitet og sikkerhed. Lad legen begynde, og giv børnene en sjov og lærerig oplevelse med dette fantastiske DUPLO legetøj!

*Alder: 2-5 år


Vi leverer med GLS fra dag til dag alle hverdage. Fri fragt på alle ordre over 499,-

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


Set for nyligt

Vores kunder

★★★★★

Nem bestilling på hjemmesiden og hurtig levering! :-)

- Paula
★★★★★

Hurtig levering med personlig note

- Bettina
★★★★★

Hurtig levering og god kundeservice :-)

- Sofie