LEGO Disney Princess Slotte

LEGO Disney Princess Slotte

Normalpris299,00 kr
/

  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • 90 dages bytteservice
  • Dag til dag levering
Pricerunner Købsgaranti Trustpilot 5 stjerner

LEGO Disney Princess Slotte

LEGO® ǀ Disney Kreative Disney Princess-slotte (43219) er det perfekte bygge- og legesæt til at inspirere børn fra 6 år. Dette fantasifulde sæt indeholder en blanding af ikoniske og almindelige LEGO elementer samt LEGO minidukkefigurer af Disneys Belle og Askepot. Yderligere medfølger LEGO figurer af de elskede karakterer Lymiere og Bum.

Med dette sæt får børn timevis af sjov og kreativ leg. De kan bygge individuelle slotte til Belle og Askepot eller skabe det ultimative slot. Sættet indeholder også 2 vejledningsplakater med idéer til fælles byggeri med familie eller venner, hvilket gør det til en sjov og social aktivitet.

LEGO Builder appen guider børn på et nemt og intuitivt byggeeventyr. Ved hjælp af appen kan de zoome ind på og dreje modeller i 3D, gemme sæt og holde styr på deres fremskridt. Sættet kan også kombineres med andre LEGO ǀ Disney sæt for at udvide legemulighederne.

Dette sæt indeholder elskede karakterer som Belle, Askepot, Lymiere og Bum, der inspirerer børns fantasi og genskaber velkendte historier eller skaber nye eventyr. Det er en fantastisk fødselsdagsgave til Disney Princess-fans eller børn, der elsker at udtrykke deres kreativitet gennem fysisk leg.

De små Disney-slotte er designet til at være over 13 cm høje, 8 cm brede og 4 cm dybe, hvilket gør dem ideelle til udstilling eller timelange legesessioner. LEGO® ǀ Disney Kreative Disney Princess-slotte (43219) lever op til LEGO's kompromisløse kvalitetsstandarder og sikkerhedskrav, hvilket sikrer en sikker og holdbar legeoplevelse for børn fra 6 år.

Vi leverer med GLS fra dag til dag alle hverdage. Fri fragt på alle ordre over 499,-

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


Set for nyligt

Vores kunder

★★★★★

Nem bestilling på hjemmesiden og hurtig levering! :-)

- Paula
★★★★★

Hurtig levering med personlig note

- Bettina
★★★★★

Hurtig levering og god kundeservice :-)

- Sofie