LEGO Friends Dyrereservat på bondegården 42617

Fra 6 år
Få sjov og kreativ leg med LEGO Friends legetøjssættet Dyrereservat på bondegården (42617) til piger, drenge ...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Få sjov og kreativ leg med LEGO Friends legetøjssættet Dyrereservat på bondegården (42617) til piger, drenge og børn fra 6 år. Børn kan skabe deres egne historier, når de høster grøntsager, laver jordbærsyltetøj og passer dyrene. Sættet indeholder 3 figurer, der sætter gang i venskabsleg, samt en ged, ko, høne og 2 kyllinger. Bondegårdens bygning kan åbnes og afslører separate områder til dyrefigurerne.

Legesættet indeholder en bondegård, traktor og vindmølle, der kan bygges. Vindmøllen har en sjov funktion, hvor de tomme glas puttes ind i maskinen og kommer ud fyldt med marmelade. Tilbehøret omfatter gulerødder, jordbær, syltetøjsglas, høtyv, børste, skovl, æg, høstakke og en lygte. Byggesættet er en fremragende gaveidé i en særlig anledning til børn, der elsker legetøj med rolleleg.

Legesættet med bondegårdsdyr kan bruges sammen med LEGO Builder appen, der guider børn på et intuitivt byggeeventyr, hvor de kan zoome ind på og dreje modeller i 3D, gemme sæt og holde styr på deres fremskridt.
Se mere