Afsendes senest om
- Timer
- Min
- Sek
Dansk-Flag Dansk lager: 15.000+ produkter
Hurtig levering
Tilfredse kunder
90 dages returret
Glemt kode?
Indkøbsvogn
37%

Zyclops-jagt

LEGO Toy Story 76830

DKK 114.00

×

Varens prishistorik

1. DKK 114.00

2. Varens oprindelige pris: 179.95 -37%

1. Det denne vare koster i dag

2. Varens oprindelige pris

Afsendes senest om 5 timer
...eller Click and Collect: Afhent i Odense (på lager)

Mærker: LEGO
Mærker: Disney
Kategori: Byggeklodser
Produkt: LEGO Toy Story 76830
Alder: 4 år+
Sendes fra: Danmark


Slå dig sammen med Buzz Lightyear og Izzy fra Disney og Pixars Lightyear, når de kæmper mod den onde mech-robot Zyclops på planeten Tkani Prime. Spring i dækning bag våbenkassen for at undvige diskosserne fra Zyclops skyder. Når den tramper fremad og angriber, sigter Buzz og Izzy med deres blastere og skyder. Snup en blaster, bliv en del af kampen, ...

Læs mere

Beskrivelse

Zyclops-jagt LEGO Toy Story 76830


Slå dig sammen med Buzz Lightyear og Izzy fra Disney og Pixars Lightyear, når de kæmper mod den onde mech-robot Zyclops på planeten Tkani Prime. Spring i dækning bag våbenkassen for at undvige diskosserne fra Zyclops skyder. Når den tramper fremad og angriber, sigter Buzz og Izzy med deres blastere og skyder. Snup en blaster, bliv en del af kampen, og overvind den gigantiske kamprobot!

Kender du en fremtidig rumhelt, der elsker Buzz Lightyear? Så er byggelegetøjet Zyclops-jagt (76830) det helt rigtige. Fans kan genskabe scener fra Disney og Pixar-filmen Lightyear – Buzz Lightyears definitive oprindelseshistorie – mens de lærer at bygge med LEGO klodser. Minifiguren af Buzz Lightyear har rumdragt og hjelm på, og mech-robottens seje kendetegn omfatter bevægelige arme og ben og en diskosskyder, der gør de sjove kampe dynamiske. Enkle modeller til små Space Rangers-rekrutter LEGO 4+-sæt indeholder smarte funktioner og detaljer, der giver en sjov legeoplevelse. Startklodsen er et robust udgangspunkt for byggeriet, og der er en figur i hver pose klodser, så rollelegen kan starte, før sættet er færdigbygget. Masser af sjov for hele familien Med 4+-sæt kan voksne dele byggesjov med børn, også selv om de ikke er vant til LEGO byggeri – dette samlersæt med Buzz Lightyear-tema omfatter billedbaseret vejledning, som gør processen nem selv for børn, der først lige er begyndt at læse.

Antal kartoner: 1
Vægt (cirka): 0.17 kg