Log ind
farve: 0008

Lego

Brandstation med brandbil 60414

699,95 kr.
Brandstation med brandbil 60414
Lego
Brandstation med brandbil 60414
699,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Gør klar til at bekæmpe flammerne med LEGO City Brandstation og brandbilen! Dette spændende byggesæt bringer verden af brandmænd og redning til live med imponerende detaljer og realistiske funktioner. Perfekt til både LEGO City-samlingen og børns kreative leg.

Funktioner:

Brandstation Design: LEGO City Brandstationen er designet med fokus på realisme og funktionalitet. Fra garagerummet til kontroltårnet og soveværelset har denne brandstation alt, hvad der er nødvendigt for at bekæmpe brande og redde dagen.

Minifigurer af Brandmænd: Inkluderer minifigurer af modige brandmænd, klædt i deres beskyttelsesdragter og udstyret med brandbekæmpelsesværktøj. Børn kan udforske rollen som helte og skabe spændende redningsmissioner.

Brandbil med Funktioner: Sættet indeholder en imponerende brandbil udstyret med udtrækkelig stige, bevægelige slanger og opbevaringsplads til redningsudstyr. Denne brandbil er klar til at håndtere enhver brandnødsituation.

Brandstationens Tilbehør: LEGO City Brandstationen inkluderer tilbehør som brandbekæmpelsesværktøj, brandslukningsudstyr og en landingsplads til helikopteren, hvilket gør det til et komplett sæt for fantasifulde redningsmissioner.

Interaktiv Leg: LEGO City Brandstationen opmuntrer til kreativ leg og historiefortælling. Børn kan iscenesætte realistiske brandsituationer, udføre redningsaktioner og deltage i træningsøvelser for at styrke deres LEGO City brandvæsen.

Kompatibilitet med Andre LEGO City-sæt: Udvid dine kreative muligheder ved at kombinere denne brandstation med andre LEGO City-sæt og skabe en sammenhængende byverden fyldt med action og eventyr.

Skab en sikrere LEGO City med LEGO City Brandstationen og brandbilen. Dette byggesæt er ikke kun en sjov og interaktiv legoplevelse, men det lærer også børn om vigtigheden af brandbekæmpelse og redningstjenester. Giv dine små brandmænd det rette udstyr og lad fantasien brænde igennem med LEGO City Brandstationen!
Loading...