Log ind
farve: 0008

Lego

McLaren Formel 1-racerbil 42141

1.549 kr.
McLaren Formel 1-racerbil 42141
Lego
McLaren Formel 1-racerbil 42141
1.549 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Føl adrenalinen pumpe og oplev spændingen ved racerbanen med LEGO Technic McLaren Formel 1-racerbil. Dette imponerende LEGO-sæt er en hyldest til den prestigefyldte McLaren Racing-team og bringer den verdenskendte Formel 1-racer ind i LEGO-universet med enestående detaljer og teknisk finesse.

Sættet indeholder en nøje udformet LEGO-replika af en McLaren Formel 1-racerbil med realistiske træk som aerodynamisk karrosseri, arbejdende affjedring, V6-motor med bevægelige stempler og et detaljeret førersæde. De ikoniske farver og dekorationer, der afspejler McLarens autentiske design, fuldender oplevelsen af at bringe racerbanens spænding hjem i din LEGO-samling.

Byggeprocessen er ikke kun en fornøjelse, men også en teknisk udfordring, og den medfølgende guide tager dig med på en dybdegående rejse gennem McLarens Formel 1-racerbil. Lær om de avancerede teknikker, der er anvendt i LEGO Technic-designet for at genskabe den ikoniske racerbils dynamik og performance.

Når byggeriet er fuldført, vil LEGO Technic McLaren Formel 1-racerbil ikke blot være et imponerende LEGO-mesterværk; det vil også være et dynamisk udstillingsobjekt, der fanger opmærksomheden med sit slanke design og autentiske detaljer. Dette sæt er ikke kun for bilentusiaster, men også for LEGO-fans, der søger en teknisk udfordring og en legende køreoplevelse.

Tag plads i førersædet og oplev spændingen ved Formel 1 med LEGO Technic McLaren Formel 1-racerbil. Byg, udforsk og udstil denne imponerende LEGO-replika, der bringer motorsportsverdenens kraft og elegance til livs på din egen LEGO-racerbane. Et must-have for alle Formel 1-fans og LEGO-entusiaster, der værdsætter teknisk finesse og designpræcision!
Loading...